vrijdag 26 oktober 2012

Shangri-La

De zoektocht naar een goede samenstelling van ingrediënten met een hoge antioxidanten waarde om vrije radicalen tegen te gaan in onze huidlagen, was een interessante opgave! Ook hier waren niet enkel de ingrediënten van belang maar ook moest haar geur onze geurzin met smaak raken.
Maar het resultaat is er en ik ben er fier op! Wat een zalige mix van exotische ingrediënten! 

Amandel olie , Olijf olie, Rode Palm olie, Bergamot, Mirte, Salie, Kaneel, Curcuma, Rozemarijn, Basilicum, Roos Geranium, Roos, Vanille Extract, Tijm, Kruidnagel, Oregano, Szechuan Peper.

De lay-out van het doosje nam wel wat tijd in beslag maar ook daar is het resultaat en het effect super mooi! Ik ben blij met de groene toets aan de binnenzijde en het heeft zo'n mooi verhaal te vertellen :-)


Amanprana Shangri-la eternal youth ORAC serum packaging




In 2012 deden we mee met "Beauty Astir Awards" en Shangri-La haalde een nominatie binnen!!


Beauty Astir Awards: een prestigieuze prijs voor een nieuw en bijzonder product

De Vereniging van Cosmetica-Journalisten kent elk jaar de prestigieuze Beauty Astir Awards toe aan de beste nieuwe cosmeticaproducten van dat jaar. Wat ooit begon als een initiatief van vier beauty-journalisten, is na 28 jaar uitgegroeid tot een onafhankelijk evenement met meer dan 245 inzendingen. De jury van deze ‘Oscars van de beauty-industrie’ bestond dit jaar uit 42 toonaangevende beauty-redacteurs/journalisten, werkzaam bij diverse bladen als Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, Santé, Libelle, Vogue, Glossy, Red, Glamour, …


Op 5 februari 2013 vond de prijsuitreiking van de Beauty Astir Awards 2012 plaats in Hotel Okura in Amsterdam. De Nederlandse zangeres Do presenteerde het evenement en mocht de persprijzen uitreiken aan de winnaars van de 10 categorieën: Make-up, Skincare, Fragrance Women, Hair, Body, Men, Beauty Discovery, Niche, Salonbrand product en Eco product. Een Beauty Astir wordt toegekend aan de meest vernieuwende, bijzondere of opvallende lichaamsverzorging die het afgelopen jaar werd gelanceerd.


Shangri-la, ORAC-serum: nominatie in de categorie ‘Best Eco’ op de Beauty Astir Awards 2012

Omdat het aanbod natuurcosmetica de afgelopen jaren enorm is toegenomen werd ook een ‘groene’ award uitgereikt voor beste Ecoproduct (met gecertificieerd keurmerk of (bijna) 100% natuurlijke ingrediënten). We zijn heel trots dat Shangri-La werd genomineerd in deze categorie; het verfijnde oogcontour- en gezichtsserum schitterde tussen vele bekende merken, die al jaren meedingen naar een prestigieuze Beauty Astir Award voor huidverzorging.

1 opmerking:

Danaë Van Oeteren zei

Shangri-La means: All who enter the paradise of Shangri-La, will keep it's age for eternity..If this world might be left behind so suddenly, the age will return irrevocable!
Shangri-La, the earthly paradise where spiritual secrets of mankind are kept and where spiritual innovations are prepared.
A unique world full of love and peace where the meaning of life will have an immortalized significance.